Thursday, 29 December 2011

Another 5 Days.. :/

As you read the title.. :/
grrr.. tak sabar nak jumpa Lea, Lily, Laila, Syaqira, Liyana n macam2 lagi lah! wohh.. tak sabar! I Like! Pelik eh? kan lagi 5 hari nak start sekolah! Happy Gilerr! I never be like this momemt.. :) tak sabar .. tapi daily punya jadual macam mana plak? tak sediakan lagi lah! wohhhh.. I Try To Do It now..


Rabu(hari start sekolah) ~ 


5:45 a.m ~ wake up.. mandi as usual hari2 tapi awal sikit..
5:50 a.m ~ Solat Subuh
6:00 a.m ~ Siap, breakfast (kalau sempat)
6:15 a.m ~ Tengok Tv Sebentar :D
6:30 a.m ~ Siap Sedia nak pergi sekolah, Sebelum tu tengok dulu beg.. takut ada barang tertinggal
6:45 a.m ~ Salam mama, ayah then turun dapat dekat bas..
6:55 a.m ~ arrive @ Sk Subang Bestari :)
7:00 a.m - 1:25 p.m ~ belajar lah.. 
1:30 p.m ~ Balik




then? malas lah esok! 

Monday, 26 December 2011

Serasi ker kita? :D

Awak.. kita Serasi ek? muka sekarang.. Merona Merah =

:D . eceh.. mesti korang tertanya kan.. siapalah yang buat muka saya macamni.. ahaha..  I Like ! :) 
 
nak tahu ker? jap.. kita main joking joking nak tak? :D [apa yang lawak nyer?] 

ala.. malulah.. {saya ni ngada2 sikit.. eh bukanlah.. banyak.. :D } 
Shy Shy Cat lah katakan.. :D tak puas hati lagi.? Sabar eh.. lepasni update lah.. (boleh plak macam tu :P ) ok.. nak taip sekarang.. 

orang tu ialah... Malu Lah.. !!

yelah.. serious.. 

Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..
Serious..

aik.. bila nak start ni..??

ok.. sekarang..

Still Malu.. :*

Esoklah.. :D

Saturday, 24 December 2011

Sorry maa.. =/

SSSSSoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyy maaaaaaa .. >.<
as you read the title up there , Sorry maa..  :D 
boleh pulak gelak2 kan? rasa macam dah buang tabiat la plak,, :D 
back to the stories, eh macam lagu back to december an? main2 plak.. k betul2 lah.. macam cerita upin dan ipin la plak.. betul3..  seriouslyplease.. :S
soo soo sorry sebab tak update status.. my account kena hack...klau kena hack ofcourse x bleh bukak.. nasib baik ada kawan yang professional..  :D aku bangga jadi kawan dia.. dia lah yang tolong remove hack to.. nak remove hack macammana? search lah kat google sendiri.. malas eden nak tolong.. oklah setakat sini jer la.. saya nak taip.. bye2.. :D senyumlah selalu k?

Monday, 12 December 2011

12/12/2011

bangun about pukul 11.46 .. sama jer macam dulu.. bangun mesti pukul 11.45 ..'awal' kan? then tengok tv.. lepastu macam biasa kena bebelan mama.. then mandi.. lepas mandi terus sambung tengok tv... malas nak cerita.. pendekkan cerita..


------>>>>> MALAM


pukul 7.. mandi. then siap lepastu pakai telekung .. terus solat bila dengar azan.. alim lah katakan :) lepatu ambil al-quran dengan beg nak pergi tuisyen... tak pergi mengaji..

Sunday, 11 December 2011

I Hate YOU more Than You HaTE ME!

Oit~ 
Kau ingat kau bagus sangat? ni lagi sorang suka buat aku sakit hati sangat! nama dia Eddry Khairi. Kau memang sesuai dengan si Nisa Nabiha tu.. Seriously.. I HATE YOUR NEGATIVE SHIT !!! kau memang sesuai sangat dengan si Nisa tu.. aku baru ingat post aku tentang Nichhi tu..aku ada kata toke kedai @ pasar malam tu boyfreind Nisa.. klau macamtu Eddry tu toke kedai tulah! XD wakaka! double funny!!



11/12/2011

Semalam.. i ada wish kat ayah nak pergi MidValley sebab nak pergi MPH Carnival.. my dad diam jer.. dalam hati i ada kata.. maybe ayah bagi pergi.. then i just smile..


===>>>> HARI INI 


Bangun about pukul 11.46 a.m .. 'awal' kan? then kena marah dengan my mom sebab bangun lambat.. then mama suruh mandi.. i pon mandi sebab tak sabar2 nak tahu keputusan ayah.. boleh ke tak pergi.. dah siap tapi still pakai baju rumah lah.. sebab tak tahu bleh pergi ke tak.. i tak breakfast sebab nak terus lunch.. yelah dah bangun pon pukul berapa kan.. mama ajak lunch.. i pon lunch dengan family..today mama masak menu Ketam Masak Lemak (nyum..nyum..) , Ulam Ulaman with Sambal Belacan.. Sambal Ikan Bilis dengan Petai.. lagi.. mama masak apa tah.. i don't care and don't want to know.. sah anak dara pemalas! :D ..  then ayah bagitahu keputusan ayah.. nak tahu? baca kat bawah ni..


                               TAK BOLEH!


Rasa macam nak nangis jer... actually i suka buku2 .. terutamanya novel... woo.. sedih kot! :( esok last carnival MPH tu.. ayah kata pergi minggu depan.. i pelik.. i kata kat ayah minggu depan tak bleh pergi.. sebab carnival tu sampai esok je..my dad kata.. siapa nak pergi carnival tu? ayah kata nak pergi MPH.. sedih! 

Saturday, 10 December 2011

Baru .. baru ! :)

Blog dah baru.. Cantik? takde sesiapa nak puji.. sedih! ok bye..

Tuesday, 6 December 2011

Kan Best..

Kan Best kalau aku ada laptop .. tak payahlah nak berebut2 online.. tadi baru aku kena lempang dengan mak aku.. iklan cerita 'CINTA ELISA' terus nak menghadap facebook! barujer nak bukak.. meyampah betul!

Monday, 5 December 2011

Kau Memang CopyCat Lah.. Tak Mengaku plk! -_-'

Tahu Butik Nichii? Nisa a.k.a my enemies .. Nisa.. nama dia dalam Laman Muka Buku a.k.a Facebook is Princess Nichii.. nampak sangat dia copycat.. gilalah klau dia toke butik  Gila lah klau camtu.. aku puji set Nichii satuni.. nak tengok? see kat bawah ni.. 
                      
                 ... Cantik.. Tapi Tak Boleh bayangkan klau jadi burukk.. dahlah nak out.. cousin aku menyibok nak bukak! nanti i edit lagi right? budak baik...


   

Sunday, 4 December 2011

SERVE YOU RIGHT !


Huh! This Is My Enimies! Super Hate Her!

I Fell Like Want to Do That to She!      

Take This  And Throw It!

I Can't Imagine  Her Face! HAHA ! XD


:)


I need you somuch closer Aisyah Athirah.. teringin sangat nak rapat dengan u.. c:


Saturday, 3 December 2011

Aisyah Athirah..

Aisyah is akind girl... rasa macam nak je jadi bff dia.. klau bolehlah.. btw klaulah tak boleh..never mind.. asalkan jadi kawan.. patutlah ramai suka kawan dengan dia.. rupa2 nya Aisyah ni jujur.. ececeh.. sukalah tu! :) ..hehe.. kitaorang ada satu benda yang kitaorang benci.. Nichhi.. butik kasut tu.. manader.. nama facebook dia camtu.. oh! nampak sangat dia copycat! *nak tahu tak.. pagi tadi aku barujer buang kasut Nichhi aku..nak tahu sebab apa? sebab kasut tu aku beli kat pasar malam! toke tu jual LELONG seh! XD .. sepasang kasut harga dia RM 3.47 ! XD .. oh.. aku tak sangka kau dah bangkrap sampai sanggup suruh BoyFreind kau tuh jual kat pasar malam.. (BoyFreind kau tu tokey kedai dekat pasar malam lah! ) XD ! 
*ni maksudnya khas untuk Nisa! (terasaker?)
sep sikit Aisyah! XD


 ~ Untuk Aisyah Athirah

 ~ Untuk Nichhi.. (serve you right!)


Saya Rindu Awak..

Ala.. my bestie freind..kita tak sama kelas lah.. bosanlah klau camni.. Syaqira 6 Daisy.. Laila 6 Anthurium.. Lily 6 Orchid.. Najihah 6 Daisy.. Lea 6 Orchid....Intan 6 ? entah.. tak pasti antara 6 Daisy atau 6 Anthurium... Liyana 6 Orchid.. Anis 6 Orchid.. Faizee rakan segosip ku 6 Daisy ... and the last.. cuba korang baca entri sebelum ni.. no.10 my top bff Siti Aisyah right? lepastu kat tepi tu ada tulis (will be my bff year 2012 o_0 ) right.. dia kelas 6 Ixora.. same as me.. tapi bosanlah klau kawan dengan dia.. >_< !



Hey! Imiss You So Much ! :*

Kawan Yang Paling Best! (miss you so much!)

Top 10 Best Freind For Me ! :D

1 ~ Syaqira Aziz! <3 and Miss You~
2 ~ Laila Qasrina ! <3 .. Miss You so Much!
3 ~ Lily Elliasya! XD tak percaya? (my bff from year 2! )
4 ~ Najihah Razali.. (miss the moment with you!)
5 ~ Lea Hanessa ! (always make me smile :) !)
6 ~ Intan Syafiqah ! (my bff since year 3 ! )
7 ~ Nurul Liyana ! :) 
8 ~ Anis Fatin (my freind from year 1 ..)
9 ~ Faizee Roshidi.. ( top gossip people XD )
10 ~ Siti Aisyah.. (will be my bff for year 2012.. o_O)
11 ~ Aisyah Athirah (bukan bff.. tapi teringin nak jadi bff dia.. :) )


Friday, 2 December 2011

Syaqira..

Syaqira.. awak kawan baik saya.. tolong jangan sakitkan hati saya boleh x? (tak ada makna di sebalik ayat tuh..) Saya jealous k dengan kawan baik awak tu.. jealous k..  saya jealous dengan Aisyah Athirah , Haifa Julia n Alin Maisarah..        
                                 Jealous !!! 
saya tahu .. tak kan lah awak nak berkepit dengan saya jer.. awak mesti nak kawan dengan orang lain jugak..  tapi.. saya rasalah.. 'best freind forever' awak tu jealous dengan saya jugak.. maybe diaorang tu klau nampak saya dengan awak berkepit.. maybe diaorang taknak kawan dengan awak.. saya kesian kan awak.. so.. saya try jauhkan diri dari awak.. saya kan tak sama kelas dengan awak.. Awak 5 Anthurium .. saya 5 Ixora (2011).. awak pengawas perpustakan ..saya pengawas sekolah.. kita tak sama.. tapi dalam hati kita kata kita sesuai jadi rakan.. saya harap awak baca apa yang saya taip ni.. jangan sakitkan hati saya k.. dan saya janji saya tak sakitkan hati awak.. 
                              Janji OK !



And say this please..


Say IT NOW !!!