Sunday, 11 December 2011

11/12/2011

Semalam.. i ada wish kat ayah nak pergi MidValley sebab nak pergi MPH Carnival.. my dad diam jer.. dalam hati i ada kata.. maybe ayah bagi pergi.. then i just smile..


===>>>> HARI INI 


Bangun about pukul 11.46 a.m .. 'awal' kan? then kena marah dengan my mom sebab bangun lambat.. then mama suruh mandi.. i pon mandi sebab tak sabar2 nak tahu keputusan ayah.. boleh ke tak pergi.. dah siap tapi still pakai baju rumah lah.. sebab tak tahu bleh pergi ke tak.. i tak breakfast sebab nak terus lunch.. yelah dah bangun pon pukul berapa kan.. mama ajak lunch.. i pon lunch dengan family..today mama masak menu Ketam Masak Lemak (nyum..nyum..) , Ulam Ulaman with Sambal Belacan.. Sambal Ikan Bilis dengan Petai.. lagi.. mama masak apa tah.. i don't care and don't want to know.. sah anak dara pemalas! :D ..  then ayah bagitahu keputusan ayah.. nak tahu? baca kat bawah ni..


                               TAK BOLEH!


Rasa macam nak nangis jer... actually i suka buku2 .. terutamanya novel... woo.. sedih kot! :( esok last carnival MPH tu.. ayah kata pergi minggu depan.. i pelik.. i kata kat ayah minggu depan tak bleh pergi.. sebab carnival tu sampai esok je..my dad kata.. siapa nak pergi carnival tu? ayah kata nak pergi MPH.. sedih! 

0 comments:

Post a Comment