Monday, 23 January 2012

Weyh..

Truly dari hati , aku nak kata , aku sayang gila best  freind lama aku .. dulu jer kita best freind , sekarang ? kita hanya freind ..
                                                     Kenapa ?
Since year 4 , kitaorang rapat .. then kitaorang berjanji nak jadi best freind forever , dia selalu tolong kalau ada benda yang tak kena , One Day , dia kena fitnah ,time tu ramai gila lelaki suka dia , ada sorang budak lelaki kata kat kawan dia ' We , kau tengok mata ******* tu.. Cantik gila kan ? ' nama best freind saya tu kena private kan .. Sorry ek ..? ok , back to stories between me and my best freind , then, freind to the boy who say that my best freind eyes is beutiful watch from they places to us ( me n my bestfreind ) , the freind to the boy watch my bestfreinds eye with using his telescope .. two boy who loved my best freind watch Adam (his name who ask his freind name Amir to watch ******* eye ) and Amir .. they seriously naughty boy and make defamation ( translete to malay : Fitnah ) that say Amir watch breast of ******* .. (maaf , terkasar bahasa ) .. 1 classes fussed about Amir and ******* .. then ******* cry and ran go to toilet .. i follow ******* to toilet and 'pujuk' and ask to use my tissue to wrap the waters point .. She stop crying .. i ask ******* to follow me back to class .. .............................................


                                                        Then ?
Year 2011 .. dia ada best freind baru .. dia lebih rapat dengan best freind dia , rasa masatu macam nak nangis jer.. i'm JEALOUS ok? siapa tak jelezzzzz! i try to find best freind more better than dia.. Siti Hajar nama yang i try to make her be my best freind, tapi kami tak rapat .. Guru kelas 5 Ixora(my class) buat rombakan tempat duduk .. bila dah buat .. Saya akhirnya dapat best freind baru ... bukan sorang .. 4 Orang yang more better than ******* .. Sampai sekarang best freind baru tu selalu rapat dengan i .. Love them !!!   (♥♥,) to *******,  v( ‘.’ )v Peace ! aku dapat best freind baru! 


                                                     Tamat .. 







To ******* ,


To Lea , Liliy , Laila , Hamada (my new bestfreind)




0 comments:

Post a Comment